Sweet chocolate egg with bow on light blue background, top view. Space for text Beeld Getty Images/iStockphoto
Sweet chocolate egg with bow on light blue background, top view. Space for textBeeld Getty Images/iStockphoto

De grote paaseitjestest 2022: déze melkchocolade paaseitjes wil je inslaan

Het blijft een flinke opgave voor de redactie van Libelle: de grote paaseitjestest. Welk eitje is nou écht om op te (vr)eten en welk eitje kun je beter in de schappen laten liggen? We testten dit jaar 134 (!) soorten paaseitjes van verschillende merken. Welke melkchocolade paaseitjes moet je naar onze mening inslaan?

Nissah van Der StruifSterre BarinkGetty Images/iStockphoto

Ieder jaar kijken we ernaar uit: de grote Libelle paaseitjestest. We gaan secuur te werk. Er worden schaaltjes met nummertjes neergezet en beoordelingsformulieren uitgedeeld. Dan mag het zware werk beginnen. De eitjes rollen door de mond van links naar rechts, er wordt gesmakt, gesabbeld, kleine bites genomen en hard nagedacht over wat een eitje nou zo bijzonder maakt.

Enfin... het moment is daar. Van déze melkchocolade paaseitjes willen we meer, meer en nog veeeel meer! Libelle’s top 8 zie je hieronder.

Melkchocolade paaseitjes:

Kijk je op je mobieltje en is het niet goed leesbaar? Tik dan op de afbeelding. Vervolgens kun je rustig inzoomen en alles op je gemak lezen!

De zijn de lekkerste melkchocolade paaseitjes Beeld Libelle
De zijn de lekkerste melkchocolade paaseitjesBeeld Libelle

Goed nieuws! We hebben natuurlijk ook puur, melk en alle bijzondere smaken getest. Houd Libelle.nl in de gaten voor de uitslag van deze varianten.

De grote paaseitjestest 2022: déze melkchocolade paaseitjes wil je inslaan Beeld Getty Images
De grote paaseitjestest 2022: déze melkchocolade paaseitjes wil je inslaanBeeld Getty Images

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden