PREMIUM

Feestdankje kerst: simpele & frisse appel-Aperol

Appel-Aperol Beeld Eric van Lokven
Appel-AperolBeeld Eric van Lokven

Dit recept voor appel-aperol is niet alleen super lekker, maar ook nog eens super simpel. Probeer het uit en geniet deze feestdagen. Zo maak je het.

Victor de LaunayEric van Lokven

Voor 1 persoon:

• ijsblokjes
• 50 ml Montenegro Amaro of Aperol
• 300 ml frisse droge cider
• enkele dunne schijfjes appel
• 1/4 citroen
• eetbare bloemen

Bereiden: 5 min.

Zo maak je de appel-aperol:

Doe enkele ijsblokjes in een groot glas, voeg de likeur, de cider en wat appelschijfjes toe en knijp de citroen erboven uit. Garneer eventueel met eetbare bloemen.

Styling: Cyn Ferdinandus | Fotografie: Eric van Lokven | Receptuur: Victor de Launay

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden