PREMIUMrecept

Fris & fruitig voorgerecht: mesclun met rood fruit en burrata

null Beeld Sigurd Kranendonk
Beeld Sigurd Kranendonk

Wil je je gasten verrassen met een fris & fruitig voorgerecht? serveer dan dit gerecht: mesclun met rood fruit en burrata.

Ans de VreeSigurd Kranendonk

Voor 4 personen

• 150 g mesclun
• 1 sjalotje, gehalveerd en in dunne reepjes
• 150 g blauwe bessen
• 150 g frambozen
• 150 g bramen
• 200 g burrata
• 1 takje munt, blaadjes
• Zeezout en peper

Dressing
• 3 el milde extra vergine olijfolie
• 1 el citroensap

Bereidingstijd: 15 min. Kcal.: 351 p.p.

Zo maak je dit simpele voorgerecht met rood fruit:

Doe de blaadjes mesclun in een kom met de sjalot en het fruit en meng voorzichtig.

Klop een dressing van olie en citroensap, schenk deze over de salade en schep voorzichtig om. Leg er stukjes burrata en blaadjes munt op, bestrooi de kaas met zout en peper en druppel er wat extra olijfolie overheen.

Receptuur: Ans de Vree | Fotografie: Sigurd Kranendonk | Styling: Hanna van den Bos

Pinterest Beeld Getty Images
PinterestBeeld Getty Images
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden