PREMIUMrecept
Frisse zomercocktail: Campari Spritz
Nippen en wegdromen maar. Maak voor de echte Italiaanse vibe een Campari Spritz, een frisse cocktail van prosecco, Campari en Punt e Mes.
Voor 4 personen
• 1 zak ijsklontjes
• 1 fles Campari
• 1 fles Punt e Mes
• 1 fles prosecco, gekoeld
• ½ sinaasappel, in schijfjes
• 4 aardbeien (optioneel)
Extra nodig
• Cocktailshaker, maatbeker
Bereiden: 5 min. Kcal.: 165 p.p.
Schenk voor 2 cocktails 20 ml Campari, 20 ml Punt e Mes en 1 handvol ijsklontjes in de cocktailshaker. Sluit af en shake een aantal keer. Doe een paar ijsklontjes in de glazen en schenk de inhoud van de cocktailshaker erbij. Vul de glazen tot de rand aan met prosecco. Garneer met een schijfje sinaasappel en eventueel een aardbei.
Receptuur: Valentijn Dirks | Styling: Annemieke Paarlberg. | M.M.V.: Studio Feliz (parasol, manden), de Bijenkorf (servies), Pizzahoutoven.eu