PREMIUMrecept

Frisse zomercocktail: Campari Spritz

null Beeld Saskia Lelieveld
Beeld Saskia Lelieveld

Nippen en wegdromen maar. Maak voor de echte Italiaanse vibe een Campari Spritz, een frisse cocktail van prosecco, Campari en Punt e Mes.

Marlies HuismanSaskia Lelieveld

Voor 4 personen

• 1 zak ijsklontjes
• 1 fles Campari
• 1 fles Punt e Mes
• 1 fles prosecco, gekoeld
• ½ sinaasappel, in schijfjes
• 4 aardbeien (optioneel)

Extra nodig
• Cocktailshaker, maatbeker

Bereiden: 5 min. Kcal.: 165 p.p.

Schenk voor 2 cocktails 20 ml Campari, 20 ml Punt e Mes en 1 handvol ijsklontjes in de cocktailshaker. Sluit af en shake een aantal keer. Doe een paar ijsklontjes in de glazen en schenk de inhoud van de cocktailshaker erbij. Vul de glazen tot de rand aan met prosecco. Garneer met een schijfje sinaasappel en eventueel een aardbei.

Receptuur: Valentijn Dirks | Styling: Annemieke Paarlberg. | M.M.V.: Studio Feliz (parasol, manden), de Bijenkorf (servies), Pizzahoutoven.eu

Pinterest Beeld Saskia Lelieveld
PinterestBeeld Saskia Lelieveld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden