PREMIUMrecept
Geurige room van bloemen uit de buurt
Fleurt elk dessert op. Klop de room lobbig met of zonder suiker.
Voor 250 ml
• 250 ml slagroom
• flinke hand (ca. 50 g) bloemen, zoals vlierbloesem, klaverbloemen, hibiscus, kamperfoelie, lavendel
Bereidingstijd: 25 min. (inclusief trekken en afkoelen) Kcal.: 850
Verwarm de room in een steelpan op laag vuur en voeg de bloemen toe. Laat zeker 15 min. trekken en dan afkoelen. Laat de room nooit koken.
Zeef de afgekoelde room en zet hem in de koelkast om helemaal koud te worden.
Klop de room lobbig, eventueel met wat suiker.
Op pad met Yvette
We mogen vijf exemplaren van Van Boven in het wild weggeven. Ga naar libelle.nl/inhetwild en maak kans!
€ 34,99 (Uitgeverij Nijgh Cuisine)
Receptuur: Yvette van Boven