PREMIUM
Kerstborrel: tortellini-spiesjes met mozzarella & salami
Kies je favoriete verse tortellini (of ravioli) en je bent al halverwege.
Tortellini-spiesjes
• 125 g tortellini (koelvers, bijvoorbeeld met spinazie en ricotta van AH of Jumbo)
• 12 plakjes goede, dungesneden salami of 12 heerlijke olijven zonder pit
• 1 bol buffelmozzarella in 12 stukjes gescheurd
• Handje basilicum
Verder nodig
• Feestelijke cocktailprikkers
Voorbereiden: 15 min. Bereiden: 1 min. Kcal.: 88 per spiesje (Voor 12 spiesjes)
Voorbereiden:
Kook de tortellini gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Schep om met een klein scheutje olie tegen het plakken.
Maak spiesjes van 1 plakje salami, 1 stukje mozzarella, 1 blaadje basilicum en een tortellino.
Bewaar de spiesjes afgedekt maar liever niet in de koelkast, dan drogen ze uit.
Bereiden: Serveer de spiesjes op een mooie, grote schaal.
Fotografie: Saskia van Osnabrugge | Styling: Annemieke Paarlberg | Foodstyling: Ajda Mehmet | Productie, illustraties en receptuur: Studio Van Boven | Assistent Yvette: Charlot van Scheijen | M.m.v.: Dille & Kamille, Eland & Vanderhelst, Keramiek van Karen Knispel, Marjoke de Heer, Zara Home