PREMIUM

Kerstborrel: tortellini-spiesjes met mozzarella & salami

null Beeld Saskia van Osnabrugge
Beeld Saskia van Osnabrugge

Kies je favoriete verse tortellini (of ravioli) en je bent al halverwege.

Yvette van BovenSaskia van Osnabrugge

Tortellini-spiesjes
• 125 g tortellini (koelvers, bijvoorbeeld met spinazie en ricotta van AH of Jumbo)
• 12 plakjes goede, dungesneden salami of 12 heerlijke olijven zonder pit
• 1 bol buffelmozzarella in 12 stukjes gescheurd
• Handje basilicum

Verder nodig
• Feestelijke cocktailprikkers

Voorbereiden: 15 min. Bereiden: 1 min. Kcal.: 88 per spiesje (Voor 12 spiesjes)

Voorbereiden:
Kook de tortellini gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Schep om met een klein scheutje olie tegen het plakken.
Maak spiesjes van 1 plakje salami, 1 stukje mozzarella, 1 blaadje basilicum en een tortellino.
Bewaar de spiesjes afgedekt maar liever niet in de koelkast, dan drogen ze uit.

Bereiden: Serveer de spiesjes op een mooie, grote schaal.

Fotografie: Saskia van Osnabrugge | Styling: Annemieke Paarlberg | Foodstyling: Ajda Mehmet | Productie, illustraties en receptuur: Studio Van Boven | Assistent Yvette: Charlot van Scheijen | M.m.v.: Dille & Kamille, Eland & Vanderhelst, Keramiek van Karen Knispel, Marjoke de Heer, Zara Home

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden