Maak kans op het boek ‘Aziatische bowls & bouillons’ van Pippa Middlehurst
In de Aziatische keuken weten ze het allang: bouillon is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens supergezond. In de Libelle Gezond vind je nu vier recepten én tips voor de beste formule. Maar er is meer... jij maakt kans op een boek bomvol lekkere recepten.
Bouillon is bezig aan een revival. Steeds meer voedingsdeskundigen erkennen de vele gezondheidsvoordelen van bouillon en promoten dat ook: van bouillondiëten tot -cleanses. Met name bone broth – bouillon getrokken uit runderbotten of kippenkarkassen, maar ook uit visgraten – blijken immuunboosters. Dat is te danken aan de belangrijke vitaminen en mineralen die uit het merg en bindweefsel vrijkomen. Denk aan ijzer, magnesium, fosfor en zink: krachtvoer voor je weerstand. De stofjes in bouillon zouden je gewrichten smeren, je bindweefsel verstevigen, en: it heals and seals the gut. Je kunt het zelfs als beauty-elixer gebruiken: het stofje glycine draagt bij aan een stralende, gladde huid en voorkomt het splijten van haren en nagels. Zet die pan maar op het vuur!
Win!
De recepten komen uit het nieuwe kookboek van Pippa Middlehurst Aziatische bowls & bouillons. Dit boek maakt een reis door de Aziatische keuken en laat zien hoe je de lekkerste bowls maakt: van rijstgerechten met een scheutje soja tot verse bouillons met noedels.
We geven 3 exemplaren weg. Kans maken? Vul je gegevens in.