PREMIUMRecept

Uit de airfryer: Crispy veggies

null Beeld Eric van Lokven
Beeld Eric van Lokven

Lekker bij de borrel, deze zalig krokante groentesnacks. Bereid deze crispy veggies zoals de kip in het recept voor krokante hoisin-kip.

Yvette Van BovenEric van Lokven

Vervang de kippendijen door kleine stukken groente: bloemkool- en broccoliroosjes, plakken courgette en aubergine, artisjokharten of zelfs pitloze (gevulde) olijven.

Vervang de karnemelk door yoghurt, dat blijft iets beter aan de groente hangen. Marineren hoeft niet, paneer meteen met het cornflakesmengsel.

De groentesnacks bak je 7-8 af op 180 °C, een beetje afhankelijk van het formaat van de groente. Check de garing door er eentje door te snijden en gooi de mand niet te vol.

Bereidingstijd: 25 min.

Fotografie: Eric van Lokven. | Styling: Ingrid van Kuringen. | Foodstyling: Yvonne Jimmink. | Productie, illustraties en receptuur: Studio Van Boven. | Assistent Yvette: Charlot van Scheijen. | Met dank aan: Philips. | M.m.v.: H&M Home, de Bijenkorf, Dok Cookware, Casa

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden