Kinder Bueno-ijs Beeld Getty Images
Kinder Bueno-ijsBeeld Getty Images

Zó maak je heel makkelijk zelf Kinder Bueno-ijs

Met slechts vijf ingrediënten maak jij in een handomdraai Kinder Bueno-ijs. Een paar uur in de vriezer en genieten maar!

Je hebt er niet eens een ijsmachine voor nodig.

Eén woord: hemels

Dit ijs smaakt hetzelfde als de binnenkant van een Kinder Bueno. Alvast een waarschuwing: je kunt er geen genoeg van krijgen! Het recept is voor grote bak, maar voor je het weet is-ie leeg.

Ingrediënten

  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 475 milliliter ongeklopte slagroom
  • 250 gram witte chocolade hazelnootpasta
  • 150 gram Kinderchocolade
  • 1 Kinder Bueno

Zó maak je Kinder Bueno-ijs

1. Doe de gecondenseerde melk samen met de slagroom en witte chocolade hazelnootpasta in een kom en mix het met een handmixer tot een glad mengsel. Blijf mixen tot de room dik genoeg is. Je moet het kunnen lepelen in plaats van gieten.

2. Breek de Kinderchocolade in stukjes en voeg deze toe aan het mengsel. Schep alles voorzichtig door elkaar.

3. Schep het mengsel in een bak en garneer het met stukjes Kinder Bueno. Zet de bak in de vriezer en wacht minimaal zes uur. Smakelijk!

Ook lekker: fudge gemaakt van witte Kinder Bueno

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden