Juan Carlos kreeg vrouwelijke hormonen geïnjecteerd om libido te verlagen: “Zijn passie vormde een probleem” Beeld Getty Images
Juan Carlos kreeg vrouwelijke hormonen geïnjecteerd om libido te verlagen: “Zijn passie vormde een probleem”Beeld Getty Images

Juan Carlos kreeg vrouwelijke hormonen geïnjecteerd om libido te verlagen: “Zijn passie vormde een probleem”

Vrouwelijke hormonen geïnjecteerd moeten krijgen om je libido te verlagen: een beetje sneu is het wel, maar voor Juan Carlos, de voormalige koning van Spanje was het de realiteit.

Tara StokdijkGetty Images

Hij werd door de Spaanse geheime dienst geïnjecteerd omdat “het een probleem voor de staat zou vormen als hij zo gepassioneerd bleef.” Tja, zo kun je het ook verwoorden.

Te hoog libido voor Spaanse koning

Een voormalig politiecommissaris is donderdag tijdens een parlementaire hoorzitting uit de school geklapt. José Manuel Villarejo werd die dag gehoord over chantage en corruptie binnen de politieke en zakelijke top. Daar liet hij deze opvallende informatie over de voormalige koning los.

Vrouwelijke hormonen

Volgens de oud-politiecommissaris had Juan Carlos vrouwelijke hormonen en testosteronremmers nodig zodat hij minder zin zou krijgen in seks. Of dit daadwerkelijk hielp, daar kunnen we onze vraagtekens bij zetten.

Affaires

Dat Juan er wel van hield, is algemeen bekend. Tijdens zijn huwelijk met koningin Sofia kon hij het immers niet laten om talloze keren vreemd te gaan. Het koningspaar hield de schijn op voor het publiek, maar leefde jarenlang gescheiden. Juan's affaires kwamen uiteindelijk aan het licht en in 2014 deed hij afstand van de troon. Zielig hoeven we de beste man niet te vinden. De 83-jarige Juan brengt zijn oude dag door op een paradijselijk eiland in de Verenigde Arabische Emiraten.

Knallende ruzie in het Spaanse koningshuis: dit is er aan de hand

Bron: Blauw bloed

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden