Koningin Letizia Beeld Getty Images
Koningin LetiziaBeeld Getty Images

Koningin Letizia straalt in hippe, betaalbare jurk (maar ze is niet de enige)

De Spaanse koningin Letizia Ortiz verscheen woensdag tijdens een werkbezoek in een elegante zwart-witte jurk. Eentje met een relatief zacht prijskaartje, want ze scoorde ‘m bij de Mango. Al snel bleek dat ze niet de enige was die bij deze winkel had geshopt voor deze gelegenheid...

Demi SchoenmakersGetty Images

Gelukkig konden de twee er om lachen. Twinning is winning, toch?

Koningin Letizia in zwart-witte midi-jurk

Voor de meeste fashionista’s is het een nachtmerrie om op hetzelfde evenement dezelfde outfit als een andere aanwezige te dragen, maar koningin Letizia zag er de lol wel van in. De vrouw van de Spaanse koning Felipe woonde woensdag de bijeenkomst van de Royal Board on Disability Council bij. Dit is de koninklijke raad voor gehandicapten die eerlijke kansen probeert te creëeren voor de gehandicaptensector. Voor deze gelegenheid droeg Letizia een zwart-witte midi-jurk, geaccentueerd met een riem. En daar was zij niet de enige in.

Fashion twin

Tijdens de bijeenkomst mocht de koningin de Reina Letizia 202-awards uitreiken. De prijs is voor mensen die opkomen voor de rechten van mensen met een handicap om hen gelijke kansen te geven. En laat de prijswinnaar Inmaculada Vivas Teson nu precies dezelfde jurk dragen als de koningin. Heel toevallig was dit niet, want deze outfit heeft Letizia ‘gewoon’ voor € 59,99 bij de Mango geshopt. Letizia koopt wel vaker haar outfits bij betaalbare winkels, zoals Mango, H&M of Zara. Toen Letizia Inmaculada in dezelfde zwart-witte jurk zag, moest ze gelijk lachen en omhelsden de twee elkaar.

Geen modeblunder voor Letizia

Sommigen noemen het een modeblunder, wij vinden het vooral heel grappig. En zo te zien gaat Letizia er ook hartstikke goed mee om. Applausje voor de koningin! Bovendien staat de outfit beide dames prachtig.

Koningin Letizia (links) samen met de winnares in dezelfde jurk. Beeld Getty Images
Koningin Letizia (links) samen met de winnares in dezelfde jurk.Beeld Getty Images
Koningin Letizia lacht om haar fashion twin. Beeld Getty Images
Koningin Letizia lacht om haar fashion twin.Beeld Getty Images
Twinning is winning, toch? Beeld Getty Images
Twinning is winning, toch?Beeld Getty Images

Koningin Letizia is niet vies van een spuitje hier of daar. Zo zag ze eruit vóór haar plastische chirurgie:

Bron: People.com, Modekoningin Máxima

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden