Ontroerend gezicht: Charles en Camilla staan bij bloemenzee voor prins Philip Beeld Getty Images
Ontroerend gezicht: Charles en Camilla staan bij bloemenzee voor prins PhilipBeeld Getty Images

Ontroerend gezicht: Charles en Camilla staan bij bloemenzee voor prins Philip

Dat prins Philip ontzettend geliefd was, blijkt wel uit de enorme bloemenzee die momenteel bij Buckingham Palace ligt. Een deel van de bloemen is inmiddels overgebracht naar Marlborough House, waar prins Charles en zijn vrouw Camilla vandaag een bezoekje hebben gebracht.

RedactieGetty Images

De twee werden op de foto gezet terwijl ze bij de bloemenzee stonden.

Respect betuigen aan prins Philip

Prins Philip overleed vorige week op 99-jarige leeftijd. Hoewel er dringend werd verzocht om geen bloemen neer te leggen bij de koninklijke residenties, zijn er toch veel mensen die het niet konden laten om hun laatste eer te betuigen aan de prins. Buiten de hekken van Buckingham Palace ligt een enorme hoeveelheid bloemen, foto’s en kaarten en ook in de koninklijke parken in Londen zijn inmiddels verschillende gedenkplekken ontstaan.

Bloemen, kaartjes en foto’s

Een deel van de bloemen zijn overgebracht naar Marlborough House, waar Philips zoon Charles en zijn vrouw Camilla de bloemenzee hebben bezocht. De twee stonden enige tijd stil bij de bloemen en hebben ook de tijd genomen om de vele kaartjes, tekeningen en foto’s te bekijken. Ook op Instagram werd gister op het officiële account van het koningshuis stil gestaan bij het overlijden van prins Philip. Er werd een prachtig kiekje gedeeld van Elizabeth en Philip samen met hun achterkleinkinderen:

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Getty

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden