Prins Albert ontkracht geruchten over zijn Charlene: “Ze vertrok niet naar Zuid-Afrika omdat ze boos was op mij” Beeld Corbis via Getty Images
Prins Albert ontkracht geruchten over zijn Charlene: “Ze vertrok niet naar Zuid-Afrika omdat ze boos was op mij”Beeld Corbis via Getty Images

Prins Albert ontkracht geruchten over zijn Charlene: “Ze vertrok niet naar Zuid-Afrika omdat ze boos was op mij”

De geruchtenmolen ging flink draaien toen prinses Charlene een aantal maanden geleden naar Zuid-Afrika vertrok. Ze zou zich daar inzetten voor natuurbehoud en de strijd tegen de jacht op neushoorns, maar daar geloofden velen maar weinig van.

Tara StokdijkCorbis via Getty Images

Haar vertrek naar Zuid-Afrika viel samen met het moment dat er veel speelde rondom haar man prins Albert en zijn buitenechtelijke affaires. Van Albert is bekend dat hij twee buitenechtelijke kinderen heeft verwekt en erkend, maar op dat moment gingen de geruchten dat er sprake is van nóg een buitenechtelijk kind - en wel van een ex-sekswerker.

Geruchten over vertrek Charlene

Charlene zou uit woede zijn vertrokken. Na maanden is ze nog steeds niet terug in Monaco. Volgens de koninklijke familie is dat omdat Charlene een infectie opliep in Zuid-Afrika en daarvoor behandeld moest worden. Ze miste hierdoor haar huwelijksjubileum: op 1 juli waren zij en Albert precies 10 jaar getrouwd. Maar velen denken dat Charlene het helemaal niet zo erg vond om die dag aan zich voorbij te laten gaan.

Albert ontkent

Prins Albert ontkent nu al deze geruchten. Aan het Amerikaanse magazine People laat hij weten: “Ze verliet Monaco niet omdat ze boos was op mij of wie dan ook,” aldus Vorsten.

Zo zit het wél volgens Albert

Hij legt uit: “Ze ging naar Zuid-Afrika om voor haar stichting te werken en tijd door te brengen met haar broer en vrienden. Het was de bedoeling dat het een verblijf van een week en maximaal 10 dagen zou zijn. Ze is er nog steeds omdat ze deze infectie opliep en daarna met medische complicaties te maken kreeg. Ze is niet in ballingschap. Het was absoluut een medisch probleem dat behandeld moest worden.”

Terugreis

Charlene zou vorige week terugkeren naar Monaco, maar dat ging niet door omdat ze weer last kreeg van haar gezondheid. Wanneer de terugreis nu gepland staat, is niet bekend. Prins Albert en hun kinderen zijn inmiddels wel bij Charlene in Zuid-Afrika langsgekomen.

Zó zien de buitenechtelijke kinderen van Prins Albert eruit

Bron: Vorsten.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden