Prinses Charlene van Monaco is na maanden terug bij haar gezin en deelt een opvallend gezinskiekje Beeld Corbis via Getty Images
Prinses Charlene van Monaco is na maanden terug bij haar gezin en deelt een opvallend gezinskiekjeBeeld Corbis via Getty Images

Royalty

Prinses Charlene van Monaco is na maanden terug bij haar gezin en deelt een opvallend gezinskiekje

Prinses Charlene van Monaco is na maanden eindelijk weer herenigd met haar gezin. Prins Albert is met de kinderen naar Zuid-Afrika gevlogen.

Tara StokdijkCorbis via Getty Images

Op Instagram deelt de prinses een gezinskiekje dat na de hereniging werd gemaakt. En daaraan valt vooral één ding op.

Charlene werd ziek in Zuid-Afrika

In mei reisde prinses Charlene af naar Zuid-Afrika om zich in te zetten voor natuurbehoud en de strijd tegen de jacht op de neushoorns. In juni werd ze daar plotseling ziek, ze kreeg een oor-, neus- en keelinfectie. Half augustus werd ze hieraan geopereerd. Wegens haar klachten mocht ze al die maanden niet terugvliegen naar Monaco.

Herenigd met gezin

Ze zag haar man, prins Albert van Monaco, en hun kinderen, de tweeling Jacques en Gabriella, hierdoor maanden niet. Ze miste zelfs haar huwelijksjubileum: op 1 juli waren zij en Albert precies 10 jaar getrouwd. Nu zijn Albert en de kinderen naar Zuid-Afrika gekomen om haar bij te staan tijdens haar herstelperiode.

Gelukkig gezin, of toch niet?

Van daaruit deelt de prinses nu ook een gezinskiekje. Hierop lijken we een gelukkig gezin te zien. Dit terwijl de geruchten nog steeds de ronde doen dat Charlene en Albert zouden gaan scheiden. De prinses zou zelfs naar Zuid-Afrika zijn gevlucht omdat de verhalen over de buitenechtelijke affaires van haar man haar teveel zouden zijn geworden.

Opvallend kapsel

Maar aan de gezinsfoto valt ook iets anders op, namelijk het kapsel van dochter Gabriella. Charlene’s volgers vragen zich massaal af wat daar gebeurd is. De prinses geeft het verlossende antwoord: “Gabriella besloot zichzelf een knipbeurt te geven. Sorry, mijn lieve Bella. Ik heb geprobeerd het te redden.”

Zó zien de buitenechtelijke kinderen van Prins Albert eruit

Bron: Telegraaf.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden