Prinses Charlene van Monaco zit vast in Zuid-Afrika en laat voor het eerst van zich horen:
Prinses Charlene van Monaco zit vast in Zuid-Afrika en laat voor het eerst van zich horen: "Ik heb het extreem moeilijk”Beeld Corbis via Getty Images

royal runaway

Prinses Charlene van Monaco laat voor het eerst in lange tijd van zich horen: “Ik heb het extreem moeilijk”

Prinses Charlene van Monaco (43) heeft voor het eerst van zich laten horen sinds ze vastzit in Zuid-Afrika. Ze laat weten dat ze het erg zwaar heeft en haar man en kinderen heel erg mist.

Tara StokdijkCorbis via Getty Images

Drie maanden geleden reisde prinses Charlene af naar Zuid-Afrika om zich in te zetten voor natuurbehoud en de strijdt tegen de jacht op neushoorns. Vorige maand werd ze daar plotseling ziek.

Mist haar kinderen al maanden

De prinses kampte met een ernstige oor-, neus- en keelinfectie en werd opgenomen in het ziekenhuis. Hierdoor kon ze niet terug naar Monaco. Ze heeft haar man, prins Albert van Monaco, en hun kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, nu al lange tijd niet gezien. Ze miste zelfs haar huwelijksjubileum: op 1 juli waren zij en Albert precies 10 jaar getrouwd.

Extreem moeilijke periode

Charlene laat nu aan de Zuid-Afrikaanse nieuwssite Channel24 weten: “Ik mis mijn man en kinderen heel erg. Wat extreem moeilijk voor me was, was toen mijn medische team mij vertelde dat ik niet naar huis kon voor mijn huwelijksjubileum. Albert is mijn rots en kracht en zonder zijn liefde en steun had ik deze pijnlijke tijd niet kunnen doorstaan.”

Statement vanuit Monaco

Ook het koningshuis heeft een verklaring over Charlene's situatie gegeven: “Ze vindt het buitengewoon moeilijk om op dit moment weg te zijn van haar man en kinderen. De herstelperiode is lang en pijnlijk, maar haar vlucht tussen de procedures wordt geschrapt, omdat dit zeker nadelig zal zijn voor het succes van haar behandeling. De weg die voor ons ligt is lang en pijnlijk.”

Is Charlene gevlucht?

Of Charlene haar man echt zo mist? Daar twijfelen behoorlijk wat mensen aan. De prinses zou volgens ingewijden zelfs naar Zuid-Afrika gevlucht zijn, nu er weer veel speelt rondom de buitenechtelijke affaires van haar man. Van Albert is bekend dat hij twee buitenechtelijke kinderen verwekte, die hij ook erkende, maar nu gaan de geruchten dat er sprake is van nóg een buitenechtelijk kind en wel van een ex-sekswerker. Charlene zou volgens de bronnen zo van streek zijn dat ze is weggegaan met het plan om niet meer terug te keren naar Monaco.

Zó zien de buitenechtelijke kinderen van Prins Albert eruit

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden