Prinses Madeleine deelt lief Thanksgiving-kiekje van haar kinderen Beeld BrunoPress/Abaca Press
Prinses Madeleine deelt lief Thanksgiving-kiekje van haar kinderenBeeld BrunoPress/Abaca Press

Prinses Madeleine deelt lief Thanksgiving-kiekje van haar kinderen

Prinses Madeleine, de jongste dochter van de Zweedse koning Carl Gustaf en koningin Silvia, is trotse moeder van drie kinderen. Van dat drietal deelde ze gisteren een schattige foto ter ere van Thanksgiving.

Leonie CollombonBrunoPress/Abaca Press

Op donderdagavond vierden miljoenen mensen Thanksgiving, hét feest waarop dankbaarheid wordt uitgesproken. Voor die gelegenheid deelde prinses Madeleine op Instagram een lief kiekje van haar drie kinderen: Adrienne, Leonore en Nicolas. Want haar gezin en familie, dat is waar de royal dit jaar - en waarschijnlijk elke dag - dankbaar voor is. Daar horen natuurlijk ook de familiehonden bij, die ook op het kiekje staan. Onder de foto schrijft Madeleine dan ook “I’m so thankful for my little family”. Bekijk de liefdevolle foto hieronder:

Florida

Waarom de Zweedse Thanksgiving viert, vraag je je misschien af. Het antwoord is simpel: de royal woont sinds iets meer dan vier jaar in Florida, de Verenigde Staten, vanwege het werk van haar man Chris O’Neill. Hoewel ze het er prima naar haar zin heeft, verklapte ze eerder al aan de Zweedse krant Svensk Damtidning dat ze ooit weer terug wil naar haar thuisland. “Het gaat nu goed, de kinderen vinden het leuk op school, en het is gemakkelijker voor Chris omdat zijn zakenpartners ook in Miami zijn”, zo zegt Madeleine, “maar we zullen er niet voor altijd blijven.” Ook gaf ze in dat interview toe haar thuisland soms behoorlijk te missen -maar gelukkig keert ze regelmatig terug om haar familie te ondersteunen bij royal taken.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden