Spaanse media speculeren er op los: hoe komt prinses Leonor aan brandwonden? Beeld Getty Images
Spaanse media speculeren er op los: hoe komt prinses Leonor aan brandwonden?Beeld Getty Images

Royals

Spaanse media speculeren er op los: hoe komt prinses Leonor aan brandwonden?

Als royal sta je constant in de spotlights en dat brengt aardig wat nadelen met zich mee. Zo kun je eigenlijk nergens mee wegkomen of de pers ziet het wel. En dat geldt ook voor de Spaanse prinses Leonor (16). De oudste dochter van koning Felipe (54) en koningin Letizia (49) verscheen gister in een prachtige jurk op een publieke gelegenheid, maar de pers had eigenlijk alleen maar oog voor haar handen.

Yvonne SapGetty Images

Op de handen van prinses Leonor waren namelijk duidelijk brandwonden te zien, tot grote zorgen van de Spaanse media.

Gevraagd naar oorzaak

Leonor verscheen tijdens de prijsuitreiking van stichting ‘Princesa de Girona’ in een mooie lichtblauwe jurk. Je zou dan ook denken dat alle aandacht naar haar outfit zou gaan, maar dat was niet het geval. Het waren de brandwonden op haar handen die alle aandacht wisten te trekken. Het Spaanse blad Semana besloot het hof te vragen naar de oorzaak van deze brandwonden, maar de details hiervan werden niet gedeeld.

Ongelukje

Leonor werd tijdens het event vergezeld door haar vader, moeder en 15-jarige zusje Sofia. Het leek er niet op dat ze erg veel last had van de wonden, want ze werd de hele tijd met een grote glimlach vastgelegd. Het zou dan ook kunnen dat ze simpelweg een ongelukje heeft gehad tijdens het koken. Op deze foto kun je de brandwonden zien:

Spaanse media speculeren er op los: hoe komt prinses Leonor aan brandwonden? Beeld Getty Images
Spaanse media speculeren er op los: hoe komt prinses Leonor aan brandwonden?Beeld Getty Images

Bron: RTL Boulevard

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden