Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hallo winter: 14 lekkere recepten om te koken én bakken met stoofperen

De dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag: het is weer stoofperen-tijd! In de winter kunnen we er geen genoeg van krijgen. Gelukkig maar, want we gaan koken én bakken met stoofpeertjes.

Stoofperen worden traditioneel vaak als bijgerecht geserveerd, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Je kunt ermee koken én bakken.

Advertentie

Koken en bakken met stoofperen

Gebruik de peertjes bijvoorbeeld in een lekkere stamppot, bak er een taart of cake mee of maak er juist een dessert van. Wil je wat minder suiker eten? Ga dan voor suikervrije stoofpeertjes. Net zo lekker! We hebben 14 lekkere recepten op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

recepten met stoofperen libelle

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien