Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

7x de lekkerste pancakes om dit weekend te bakken

Niets lekkerder dan op zondagochtend te genieten van een uitgebreid ontbijt terwijl het buiten regent, toch? Daarom hierbij de 7 lekkerste recepten voor pancakes.

Advertentie

1. Havermout pancakes met Griekse yoghurt en vers fruit

Door havermout aan het beslag toe te voegen, worden de pannenkoeken een stuk vullender. Perfect voor het ontbijt dus. Lekker fris met Griekse yoghurt en vers fruit.

2. Red velvet pancakes

Red velvet taart is al om van te smullen, maar als je zin hebt in variatie moet je deze red velvet pancakes proberen. En het ziet er ook nog eens héél mooi uit.

3. American pancakes met salted mapleboter en gekarameliseerde banaan

Alsof je in een echte Amerikaanse diner bent: all American pancakes. Extra interessant met een vleugje zout en super zoete gekarameliseerde banaan. Zo begin je je dag écht goed.

4. Oatmeal pancakes met kersen

Luchtige pannenkoeken met havermout én warme kersen? Dat is wat je echt nodig hebt op deze koude herfstdagen

5. Pannenkoekentaart met aardbeien-kokosyoghurt

Voor als je iets meer tijd hebt is deze pannenkoekentaart een echte aanrader. Zeker met kinderen is het bakken hiervan een feestje en ben je weer een hele ochtend zoet met het gezin. En het ziet er ook nog eens prachtig uit.

6. Hartige spinaziepannenkoeken met pulled oats

Begin je dag goed met deze hartige spinaziepannenkoeken. Een goede dosis vitamines op de vroege ochtend is het perfecte recept voor een productieve dag.

7. Kokospannenkoeken met rood fruit en kaneelsiroop 

Een spannende combinatie van smaken met kokos, fruit én kaneel. Pancakes met een tropisch vleugje, maar ook een kruidige bijsmaak. Ideaal voor de knusse herfstdagen in huis.

Klaar met bakken en krijg je die pannenkoekenlucht niet weg? Met deze tip is dat in no time gepiept!

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Beeld: iStock.

Pancakes

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien