Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

A Piece of Cake met Leila’s bakrecepten

Het belangrijkste kenmerk van haar ontspannen kookstijl is dan ook dat echt iedereen haar recepten kan maken. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde chef.

In A Piece of Cake onhult Leila meer dan 200 van haar beste bakrecepten. Van koekjes, cakejes en verjaardagstaarten tot hartige taarten en typisch Zweedse broden, inclusief de jam die je erop kunt smeren. Verrassende nieuwe creaties zoals chocolademuffins en pindakaascakejes worden afgewisseld door culinaire klassiekers als appeltaart en havermoutkoekjes.

AdvertentieA Piece of Cake – Leila Lindholm, Uitgeverij Kosmos
ISBN 9789021545912, Prijs € 24,95, Genre kookboeken
Verschijningsdatum juli 2009U kunt A Piece of Cake van Leila Lindholm hier bestellen.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien