6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

AirAsia opent een restaurant met alleen maar vliegtuigmaaltijden

Luchtvaartmaatschappij AirAsia opent dinsdag een restaurant waar je alleen maar vliegtuigmaaltijden kunt bestellen. 

AirAsia beweert heerlijk Aziatisch eten aan boord te serveren en wil met het restaurant aantonen dat er veel vraag naar is. Het restaurant wordt dinsdag in Kuala Lumpur geopend en krijgt de naam: Santan T&Co.

Advertentie

Groot succes
Tony Ferandes, de grote baas van AirAsia, zegt zijn klanten iedere vlucht weer te voorzien van de meest overheerlijk gerechten. Hij gaat er dan ook vanuit dit het nieuwe restaurant één groot succes wordt. Hij hoopt zelfs op een keten met vestigingen over heel de wereld.

Verslaan
Tegen het einde van 2020 wil de luchtvaartmaatschappij 5 Santan-restaurants bezitten en binnen de komende 3 tot 5 jaar 100 restaurants en cafés op de wereldmarkt hebben. AirAsia hoopt met zijn nieuwe restaurant fastfoodketens, zoals McDonald’s, te verslaan.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien