Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

AirAsia opent een restaurant met alleen maar vliegtuigmaaltijden

Luchtvaartmaatschappij AirAsia opent dinsdag een restaurant waar je alleen maar vliegtuigmaaltijden kunt bestellen. 

AirAsia beweert heerlijk Aziatisch eten aan boord te serveren en wil met het restaurant aantonen dat er veel vraag naar is. Het restaurant wordt dinsdag in Kuala Lumpur geopend en krijgt de naam: Santan T&Co.

Advertentie

Groot succes
Tony Ferandes, de grote baas van AirAsia, zegt zijn klanten iedere vlucht weer te voorzien van de meest overheerlijk gerechten. Hij gaat er dan ook vanuit dit het nieuwe restaurant één groot succes wordt. Hij hoopt zelfs op een keten met vestigingen over heel de wereld.

Verslaan
Tegen het einde van 2020 wil de luchtvaartmaatschappij 5 Santan-restaurants bezitten en binnen de komende 3 tot 5 jaar 100 restaurants en cafés op de wereldmarkt hebben. AirAsia hoopt met zijn nieuwe restaurant fastfoodketens, zoals McDonald’s, te verslaan.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien