Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Albert Heijn komt met geweldige inhaker op grap in De Luizenmoeder

Grote kans dat je ‘m gezien hebt: de laatste aflevering van De Luizenmoeder. Gisteravond keken weer ruim 3 miljoen mensen naar het ongelooflijk populaire programma.

De oplettende kijker zag al dat éne detail waar we al eerder over schreven: het mokkataartje met de 35%-kortingsticker van grootgrutter Albert Heijn erop.

De boel de boel laten
Voor wie de aflevering heeft gemist: directeur Anton probeert juf Helma de deur te wijzen. Zij werkt al decennialang op school en misschien is het tijd dat ze met pensioen gaat, aldus Anton. Of zoals hij het zelf zegt “de boel de boel te laten.”

Advertentie

Geniale inhaker
Als ‘blijk van waardering’ voor ál die jaren inzet, schuift hij een mokkataartje van de Albert Heijn haar kant op. En nu heeft Albert Heijn daar op een wel héle slimme manier op ingespeeld. Dat mokkataartje haal je nu voor, jawel, 35 procent korting bij de supermarkt. Wie rent er nu naar de winkel?

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Facebook. Beeld: De Luizenmoeder

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien