Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Alles over de high tea

Om dat te stillen liet ze een blad met thee, sandwiches en cake op haar kamer brengen. Ook haar vriendinnen waren hier dol op en al gauw werd het zeer populair. Ook koningin Victoria was heel gecharmeerd.

Ook nu nog is de high tea populair: heerlijk een middag lekker theeleuten met vriendinnen. Maak zelf een eigen high tea in vier stappen:

Advertentie

1) Nodig een groep vriendinnen uit. Maak een leuke uitnodiging en verstuur deze. Laat iedereen een theesoort en een klein gerechtje meenemen, bijvoorbeeld:

Hartige taart, sandwiches, salade, cakes en koekjes, scones, muffins, brownies, vers fruit: aardbeien, meloen, bessen, ijs, slagroom, clotted cream, pudding.

2) Tijdens de high tea is de thee natuurlijk het belangrijkst. Het handigste is een grote theepot te vullen met kokend water en iedereen per gerecht zelf een theesoort te laten kiezen.

3) Zorg voor een gezellige sfeer, kleed de tafel in de woonkamer of tuin mooi aan en zet mooie kandelaars neer. Maak zelf een etagere door borden en kommetjes op elkaar te stapelen en vul die met al het lekkers.

4) Is iedereen er? Nu is het een kwestie van genieten!

Op hightea.startpagina.nl vind je ook veel tips.

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien