Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Alles over de high tea

Om dat te stillen liet ze een blad met thee, sandwiches en cake op haar kamer brengen. Ook haar vriendinnen waren hier dol op en al gauw werd het zeer populair. Ook koningin Victoria was heel gecharmeerd.

Ook nu nog is de high tea populair: heerlijk een middag lekker theeleuten met vriendinnen. Maak zelf een eigen high tea in vier stappen:

Advertentie

1) Nodig een groep vriendinnen uit. Maak een leuke uitnodiging en verstuur deze. Laat iedereen een theesoort en een klein gerechtje meenemen, bijvoorbeeld:

Hartige taart, sandwiches, salade, cakes en koekjes, scones, muffins, brownies, vers fruit: aardbeien, meloen, bessen, ijs, slagroom, clotted cream, pudding.

2) Tijdens de high tea is de thee natuurlijk het belangrijkst. Het handigste is een grote theepot te vullen met kokend water en iedereen per gerecht zelf een theesoort te laten kiezen.

3) Zorg voor een gezellige sfeer, kleed de tafel in de woonkamer of tuin mooi aan en zet mooie kandelaars neer. Maak zelf een etagere door borden en kommetjes op elkaar te stapelen en vul die met al het lekkers.

4) Is iedereen er? Nu is het een kwestie van genieten!

Op hightea.startpagina.nl vind je ook veel tips.

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien