Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Alles over de high tea

Om dat te stillen liet ze een blad met thee, sandwiches en cake op haar kamer brengen. Ook haar vriendinnen waren hier dol op en al gauw werd het zeer populair. Ook koningin Victoria was heel gecharmeerd.

Ook nu nog is de high tea populair: heerlijk een middag lekker theeleuten met vriendinnen. Maak zelf een eigen high tea in vier stappen:

Advertentie

1) Nodig een groep vriendinnen uit. Maak een leuke uitnodiging en verstuur deze. Laat iedereen een theesoort en een klein gerechtje meenemen, bijvoorbeeld:

Hartige taart, sandwiches, salade, cakes en koekjes, scones, muffins, brownies, vers fruit: aardbeien, meloen, bessen, ijs, slagroom, clotted cream, pudding.

2) Tijdens de high tea is de thee natuurlijk het belangrijkst. Het handigste is een grote theepot te vullen met kokend water en iedereen per gerecht zelf een theesoort te laten kiezen.

3) Zorg voor een gezellige sfeer, kleed de tafel in de woonkamer of tuin mooi aan en zet mooie kandelaars neer. Maak zelf een etagere door borden en kommetjes op elkaar te stapelen en vul die met al het lekkers.

4) Is iedereen er? Nu is het een kwestie van genieten!

Op hightea.startpagina.nl vind je ook veel tips.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien