Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Voor 'de beste pizza van Europa' ga je gewoon naar Amsterdam

Recent verscheen de nieuwe lijst van de 50 beste pizzarestaurants van Europa en wat blijkt? Een van die toprestaurants is gewoon gevestigd in ons koude kikkerlandje.

De pizzeria heet nNea en is gevestigd in Amsterdam.

Advertentie

Pas geopend
nNea bestaat nog helemaal niet zo lang: de pizzeria is pas sinds februari 2019 geopend. Toch heeft het al een plekje veroverd in de pizzarestaurants top 50. En dan trouwens niet op een nummer ergens in de 40, maar zelfs op plek 13. Daarnaast is het voor het eerst in 30 jaar dat er een Nederlands restaurant in de pizzarestaurants top 50 staat. Een topprestatie, dus!

Oud-West
nNea is te vinden in Amsterdam Oud-West en voor ongeveer €14,- kun je al een pizza scoren bij het restaurant. Je zult trouwens wel nog even geduld moeten hebben, want ze zitten de komende 5 weken al helemaal volgeboekt…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nNea (@nneapizza) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nNea (@nneapizza) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien