Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bij déze supermarkt kun je volgende week een pizza frikandel speciaal kopen

Frikandelliefhebbers kunnen bij de Lidl hun hart ophalen: vanaf volgende week zaterdag kun je bij de supermarkt een pizza frikandel speciaal halen. De pizza is belegd met frikandellen, mayonaise, currysaus én uitjes.

En dat is nog niet alles…

Advertentie

Zuurkoolkroketten
De supermarkt verkoopt namelijk ook tijdelijk zuurkoolkroketten. De aanleiding voor deze bijzondere snacks? Het is komend weekend het ‘Hollandse weekend’ wat betekent dat er typisch Nederlandse streekproducten worden verkocht.

Hollandse glorie
“De frikandel is toch wel een beetje Hollands glorie, vandaar dat we deze pizza aanbieden. Zowel de pizza als de frikandel valt bij veel mensen in de smaak. Daarom vonden we dit een verrassende combinatie”, licht Christine Braun van Lidl toe.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Lidl 

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien