Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Bijzonder recept met vanille-ijs zorgt voor verdeelde reacties op social media

Het internet zou het internet niet zijn als het je niet af en toe verrast door iets héél grappigs, héél handigs of iets waar je je over kunt verbazen. Zoals het bericht dat je vanille-ijs eigenlijk héél anders moet eten.

Een recept met vanille-ijs dat werd gedeeld op het videoplatform TikTok gaat het internet over. Een gebruikster deelt met haar volgers dat zij hun hele leven ijs al verkeerd eten. Je eet het namelijk niet met slagroom of met chocoladesaus, maar met zeezout en olijfolie.

Advertentie

Bekend recept

Nee, we hebben het niet per ongeluk over een recept voor brood. Vanille-ijs met zout en olijfolie is inderdaad een bekend recept dat ook bijvoorbeeld Jamie Oliver al eens gebruikte voor een van zijn boeken en dat in veel restaurants op de kaart staat.

Vreemde combinatie

De volgers van het meisje komen er niet uit of ze het nou lekker vinden of de combinatie toch iets te vreemd vinden. “Zijn we ijs of gefrituurde kip aan het garneren?”, schrijft iemand bij de video. Toch zijn er ook veel mensen heel enthousiast. Misschien toch het proberen waard?

@himynameissherrieIt’s a family portion, okay? @fashionlush changed my life. ##weirdfoodcombo ##fyp♬ original sound – fashionlush

BEKIJK OOK: Slim je roomijs in de vriezer bewaren:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: iStock

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien