Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Bloemen op tafel!

Met het heerlijke lentezonnetje buiten kom je al snel in de bloemen en bijtjes stemming. Hoog tijd om je huis te versieren met geur en kleur. Tover je eettafel om tot bloemenzee. Het pronkstuk van je huis!

Bloemenzee op tafel
Wil je lekker veel lente in huis? Dan is de eettafel een goed begin. Gebruik kleine vaasjes, mooie glazen, of potjes om de eerste bloesemtakken in te zetten. Of wat dacht je van heerlijk geurende krokussen en hyacinten in felle kleuren? Kies voor een wat rustigere uitstraling voor blauwe druifjes of viooltjes.

Advertentie

Bloemen op je bord
Niet alleen op tafel, ook op je bord kun je creatief zijn met bloemen. Knoop een stoer touwtje om je servetten en steek daar een bloem tussen. Of nog leuker, plant nu alvast de zaadjes voor eetbare bloemen zodat je binnenkort een echt bloemenfeest op je bord hebt! Zaadjes voor Oost-Indische kers en Goudsbloemen zijn te koop bij tuincentra. Heerlijk in salades!

Tip: Voor inspiratie kun je natuurlijk altijd een leuke bloemen- en plantenmarkt bezoeken.

Lees voor bloemerige cupcakerecepten Cupcakes in lente stijl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien