Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Er is een nieuwe bruidstaarten-trend gaande en die is behoorlijk opmerkelijk

Heerlijk: een grote, dampende kom met noodles. Sommigen maken ze zelf, anderen halen ze uit een pakje, en anderen, eh, gebruiken ze voor hun verjaardags- of bruidstaart. 

Je leest het goed, geen taart van cake, slagroom en vanille, maar een taart van instant noodles. Deze bijzondere taarten worden gemaakt door TOT Aw, kort voor totally amazing, in Jakarta. De eigenaar wilde eerst een eigen donutzaak beginnen, maar besloot toch om taarten en donuts te maken op basis van instant noodles. Hij werd geïnspireerd door lunchboxen van kinderen in Indonesië. Die worden namelijk vaak gevuld met een voorverpakt noedelsoepje.

Advertentie

Aantal pakjes noodles

De taart wordt de TOT Cake genoemd en wordt gemaakt van 14 tot 17 pakjes instant noodles. Mocht je mensen vinden die dit willen eten, dan kun je er met 8 tot 10 man van eten.

Zo zien de taarten eruit:

View this post on Instagram

 

Mumpung lagi ada di @thebridestory, kita juga gamau kalah dong ya sama cake cake yang enak-enak itu. Nah! inilah dia si TOT Wedding Cake. Buat kalian yang mau married tapi pengen yang unique, cake nya dari indomie. Maknyussss kan? Yuk tag temen-temen kalian yang mau married! #TOTAW #TOTallyAwesome #TotallyNyleneh #IndomieWeddingCake #TOTWeddingCake

A post shared by Pioneer Indomie Cake Indonesia (@tot.aw) on


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Unilad. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien