Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Er is een nieuwe bruidstaarten-trend gaande en die is behoorlijk opmerkelijk

Heerlijk: een grote, dampende kom met noodles. Sommigen maken ze zelf, anderen halen ze uit een pakje, en anderen, eh, gebruiken ze voor hun verjaardags- of bruidstaart. 

Je leest het goed, geen taart van cake, slagroom en vanille, maar een taart van instant noodles. Deze bijzondere taarten worden gemaakt door TOT Aw, kort voor totally amazing, in Jakarta. De eigenaar wilde eerst een eigen donutzaak beginnen, maar besloot toch om taarten en donuts te maken op basis van instant noodles. Hij werd geïnspireerd door lunchboxen van kinderen in Indonesië. Die worden namelijk vaak gevuld met een voorverpakt noedelsoepje.

Advertentie

Aantal pakjes noodles

De taart wordt de TOT Cake genoemd en wordt gemaakt van 14 tot 17 pakjes instant noodles. Mocht je mensen vinden die dit willen eten, dan kun je er met 8 tot 10 man van eten.

Zo zien de taarten eruit:

View this post on Instagram

 

Mumpung lagi ada di @thebridestory, kita juga gamau kalah dong ya sama cake cake yang enak-enak itu. Nah! inilah dia si TOT Wedding Cake. Buat kalian yang mau married tapi pengen yang unique, cake nya dari indomie. Maknyussss kan? Yuk tag temen-temen kalian yang mau married! #TOTAW #TOTallyAwesome #TotallyNyleneh #IndomieWeddingCake #TOTWeddingCake

A post shared by Pioneer Indomie Cake Indonesia (@tot.aw) on


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Unilad. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien