Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Bruisende cocktails

French 125
Voor 1 glas: doe 30 ml cognac en 15 ml vers limoensap in een champagneglas en vul aan met een droge witte mousserende wijn. Garneer met een reepje limoenschil.

Martini
Voor 1 glas: schud 10 ml droge Franse vermouth (Noilly Prat) , 80 ml gin en 3 ijsblokjes in een shaker door elkaar. Schenk alles door een zeef in een gals. Serveer met ontpitte groene olijven.

Advertentie

Margarita
Voor 1 glas: doop de rand van het glas in water en daarna in fijn zeezout. Schud 60 ml tequila, 30 ml Cointreau, het sap van 1 limoen en 3 grof gehakte ijsblokjes in een shaker en schenk het mengsel door een zeef in het glas.

Moscow Mule
Voor 1 glas: vul het glas voor de helft met ijsblokjes en schenk er 60 ml wodka over. Voeg het sap van 1/2 limoen toe en vul het glas met ginger ale. Garneer met een partje limoen of schijfje gemberwortel.

Zo ziet deze week (7 april t/m 14 april) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling. 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien