Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Bruisende cocktails

French 125
Voor 1 glas: doe 30 ml cognac en 15 ml vers limoensap in een champagneglas en vul aan met een droge witte mousserende wijn. Garneer met een reepje limoenschil.

Martini
Voor 1 glas: schud 10 ml droge Franse vermouth (Noilly Prat) , 80 ml gin en 3 ijsblokjes in een shaker door elkaar. Schenk alles door een zeef in een gals. Serveer met ontpitte groene olijven.

Advertentie

Margarita
Voor 1 glas: doop de rand van het glas in water en daarna in fijn zeezout. Schud 60 ml tequila, 30 ml Cointreau, het sap van 1 limoen en 3 grof gehakte ijsblokjes in een shaker en schenk het mengsel door een zeef in het glas.

Moscow Mule
Voor 1 glas: vul het glas voor de helft met ijsblokjes en schenk er 60 ml wodka over. Voeg het sap van 1/2 limoen toe en vul het glas met ginger ale. Garneer met een partje limoen of schijfje gemberwortel.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien