Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Brunchsalade

Brunchgerecht voor 6-8 personen
blaadjes van 1 bosje waterkers
½ krop Romano sla, in stukken
½ krop groene eikenbladsla, in stukken
blaadjes van 2 struikjes roodlof
takjes kruiden (kervel, peterselie, dille)
3 rode grapefruits
2 rijpe avocado’s, in partjes
1-2 el limoensap
1-2 tl Dijonmosterd
5-6 el olijfolie
2 el fijngesneden bieslook
2 el fijngesneden (blad)peterselie
zout, peper

Bereidingswijze voor Paas brunchsalade:

Advertentie

  1. Meng waterkers, slasoorten, roodlof en kruiden.
  2. Schil de grapefruits dik, zodat ook het witte deel van de schil wordt verwijderd.
  3. Snijd de partjes vruchtvlees tussen de vliezen uit. Vang het sap op.
  4. Verdeel de partjes grapefruit en avocado over de salade.
  5. Roer een dressing van grapefruitsap, limoensap, mosterd, olie, bieslook, peterselie, zout en peper.
  6. Schenk de dressing over de salade.

Bereidingstijd: circa 20 min. Circa 235 kcal p.p.

Salades

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Peter Kooijman.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien