Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Budgetkoken: crisis-proof kokkerellen

Dat de wereld tegenwoordig te kampen heeft met een economische crisis zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De producten in de supermarkt worden steeds duurder en steeds meer mensen grijpen naar goedkopere, vaak ongezondere, maaltijden. Maar dat is nergens voor nodig! Het is een fabeltje dat gezond eten duurder is dan ongezond eten.

Verstandig inkopen doen met een vleugje creativiteit is dé oplossing voor een goedkope gezonde maaltijd. In het boekje Budgetkoken vindt u heerlijke recepten en tips om een maaltijd op tafel te zetten voor nog geen € 2,50 per persoon.

Advertentie

In dit boekje is bij het berekenen van de prijs in eerste instantie uitgegaan van huismerken. De prijzen van groeten, fruit, vlees, vis en zuivel zijn gemiddelde prijzen.Budgetkoken – Marleen van Gaver, Uitgeverij Standaard
ISBN 9789002235191, Prijs € 9,95, Genre kookboeken
Verschijningsdatum juni 2009U kunt Budgetkoken hier bestellen.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien