Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Zóveel calorieën zitten er in één blokje kaas

Een lekkere snack voor in het weekend en wat hapt het toch fijn weg: een blokje kaas. Maar ongemerkt krijg je zo wel wat calorieën binnen.

In 100 gram blokjes van jonge kaas zitten namelijk al gauw 370 calorieën.

Advertentie

In één blokje Edammer kaas 40+, van 10 gram, zitten al 35 calorieën. In volle kaas zitten zelfs 40 calorieën per blokje. Een aangezien eentje nooit genoeg is, en je er al gauw een stuk of vijf eet, kun je rekenen op 200 calorieën extra. En dat als tussendoortje. Nou ja, geniet er lekker van, maar soms eens één blokje laten staan kan al een hoop schelen als je aan de lijn doet.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: CalorieLijst. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien