Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Gek op carpaccio? In déze stad opent binnenkort een carpaccio-restaurant

Bestel jij in ieder restaurant waar je komt als voorgerecht standaard carpaccio? En ben je stiekem een beetje teleurgesteld als dit gerecht niet op de kaart staat? Dan hebben we goed nieuws voor jou.

Binnenkort opent er in Breda een speciaal carpaccio-restaurant genaamd Carpaccio Club.

Advertentie

Opening

Aan de Grote Markt in Breda opent de Carpaccio Club op 14 augustus om 17.00 uur. Hier kun je het gerecht in allerlei verschillende varianten eten. Het restaurant zal 7 dagen per week van 12.00 tot 00.00 uur open zijn (op donderdag tot en met zondag sluit het restaurant een uurtje later), en je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner.

Op de kaart

Ook als je geen vlees eet, kun je naar de Carpaccio Club. Ze maken namelijk ook carpaccio van vis, groente en zelfs van fruit. Zelfs als je in het carpaccio-restaurant terecht bent gekomen, maar toch zin hebt in iets anders, ben je aan het goede adres. ‘s Avonds steekt het restaurant de Big Green Egg-barbecue aan voor steaks, vis, octopus en groenten, laten ze op hun website weten. Ook zullen ze bubbels, bieren én signature cocktails serveren. Op Instagram geven ze alvast een voorproefje van al dat lekkers:

De carpacciowrap: licht, lekker en ideaal voor de borrel

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: 24 Kitchen. Beeld: iStock

Lees meer

Overwin je grote en kleine angsten met de fear setting methode

fear setting methode

Bij belangrijke beslissingen spelen vaak allerlei doemscenario’s door ons hoofd, en dat kan verlammend werken. Want wat als…? Met de fear setting methode durven we, weloverwogen, wél tot actie over te gaan.

Ontslag nemen en voor jezelf beginnen, speechen op een bruiloft, alleen op vakantie gaan, je leidinggevende de waarheid zeggen, autorijden, een echtscheiding aanvragen, solliciteren op een hogere functie, koken voor een grote groep: bijna allemaal hebben we wel een droom, doel of verlangen. Iets wat we graag willen of waarvan we vinden dat we het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien