Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

De altijd goed-klassieker: champignonsaus met brie

Combineer deze heerlijke champignonsaus met een stukje varkenshaas.

Benodigdheden voor 4 personen:

Advertentie

  • 500 g kastanjechampignons
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 2 el peterselie
  • 200 g brie
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 200 ml room
  • ½ blokje bouillon
  • 100 ml witte wijn
  • klontje boter
  • peper en zout

Bereiding:

  1. Snij de sjalot en de knoflook fijn. Snij de champignons in kwartjes.
  2. Smelt de boter en bak de sjalot en champignons. Voeg na twee minuten de knoflook, tijm en peterselie toe en roerbak verder.

  3.  Blus met wijn en voeg het bouillonblokje toe. Giet de room erbij en laat op een zacht vuurtje 3 à 4 minuten inkoken. Voeg er in delen de kazen bij, roer tot een gladde saus en kruid eventueel bij met peper en zout.

Eet smakelijk!

Meer lekkere recepten en handige keukentips? Like Libelle Lekker Nederland op Facebook en schrijf je in voor de Libelle Lekker nieuwsbrief!

Bron: Libelle Lekker BE. Beeld: iStock.

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien