Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Choco-liefhebbers opgelet: hier opent binnenkort een speciale chocoladebar

Zet 1 juli maar alvast in je agenda, want Tony’s Chocolonely opent dan een speciale chocoladebar in hartje Amsterdam. Hier kun je genieten van alle heerlijke chocoladecreaties, zoals een chocoladetap.

De chocoladebar opent in juli haar deuren in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De chocoladefans kunnen er terecht voor 2 dingen: je kunt er genieten van de lekkerste chocoladecreaties en je kunt er een verjaardagstaart versieren (zelfs als je niet eens jarig bent).

Advertentie

Tony’s chocoladeburgers

“Deze seriously crazy chocoladebar is voor iedere chocoladeliefhebber ’n chocodroom die uitkomt”, schrijft Tony’s op Instagram. “De hele dag door stromende chocotaps, deze crazy lekkere s’mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren alsof het je verjaardag is. Nog ’n extra topping erop? Het houdt niet op! Choco-snorren en chocoladesaus langs je kin gegarandeerd (slabbers: check!).”

Slavernij

Tony’s Chocolonely zet zich al jaren in voor 100% slaafvrije chocolade. Niet voor niets dus dat ze hun bar openen in hartje Amsterdam, want daar werd 400 jaar geleden al cacao verhandeld. Naast mensen laten genieten van chocolade, proberen ze de gasten van de chocoladebar ook bewust te maken van de ongelijk verdeelde chocolade-industrie, met als gevolg moderne slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zet het met dikke chocoladeletters in je agenda: op 1 juli openen wij de deuren van @tonyschocolatebar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze seriously crazy chocoladebar is voor iedere chocoladeliefhebber ’n chocodroom die uitkomt. De hele dag door stromende chocotaps, deze crazy lekkere s’mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren alsof het je verjaardag is. Nog ’n extra topping erop? Het houdt niet op! Choco-snorren en chocoladesaus langs je kin gegarandeerd (slabbers: check!). 😍🍫⁣ ⁣ Dusseh.. zien we je vanaf 1 juli in onze Bar? Volg @tonyschocolatebar om als eerste te horen over de lekkerste choco-creaties, onze missie en events (kunst, muziek, sprekers.. gezelligheid!).

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

Kun je niet wachten? Ga dan zelf aan de slag: dít is het geheim voor de lekkerste chocoladetaart ooit:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien