Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Het is 5 februari Chocoladefondue dag. Een dag die wij maar al te graag vieren want: chocolade! Daarom hebben we voor jullie een fijn recept uitgekozen om zelf te gaan koken. 

Benodigdheden voor 4 personen

Advertentie

  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 scheut sinaasappellikeur, optioneel
  • 1 kaneelstokje
  • 1 cake, in stukjes
  • 1 banaan
  • 1 ananas
  • 2 sterretjes steranijs
  • 1 handjevol aardbeien
  • 200 g dessertchocolade
  • 75 ml vetarme room of sojaroom

Bereiding:

  1. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.
  2. Roer de room door de chocolade en voeg de steranijs, de kaneel en de chili toe. Laat het mengsel minimaal 1 uur rusten.
  3. Verwarm de chocolade tot 70 ºC en serveer met fruit en stukjes cake.

Beeld: iStock

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien