Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Het is 5 februari Chocoladefondue dag. Een dag die wij maar al te graag vieren want: chocolade! Daarom hebben we voor jullie een fijn recept uitgekozen om zelf te gaan koken. 

Benodigdheden voor 4 personen

Advertentie

  • 1 snufje chilipoeder
  • 1 scheut sinaasappellikeur, optioneel
  • 1 kaneelstokje
  • 1 cake, in stukjes
  • 1 banaan
  • 1 ananas
  • 2 sterretjes steranijs
  • 1 handjevol aardbeien
  • 200 g dessertchocolade
  • 75 ml vetarme room of sojaroom

Bereiding:

  1. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.
  2. Roer de room door de chocolade en voeg de steranijs, de kaneel en de chili toe. Laat het mengsel minimaal 1 uur rusten.
  3. Verwarm de chocolade tot 70 ºC en serveer met fruit en stukjes cake.

Beeld: iStock

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien