Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

De vulling van deze nieuwe kroket is alleen voor de echte zoetekauwen

Naast de traditionele kroket gevuld met rundvlees, kennen we inmiddels ook de garnalenkroket, kaaskroket en zelfs een kroket gevuld met zuurkool.

Heerlijk, maar de Frietboutique vond het tijd voor iets nieuws. Iets zóets. Bij deze frietzaak haal je tegenwoordig een heuse choco-kroket, choc-krok genaamd.

Advertentie

Chocolademelk
De kroket is samen met banketbakker Anton de Heer van Banketbakkerij H. van der Heyden ontwikkeld. In plaats van bouillon gaat er chocolademelk in de kroket, plus een snufje rode peper voor de pit. Hup, in de frituur en ja hoor, je hebt een chocoladekroket. Wij denken bij een kroket toch vooral aan een hartige snack, maar zijn wel erg benieuwd naar deze snack 2.0.

Durf jij het aan? Je vindt de Frietboutique in Rotterdam en Amsterdam.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: RTLnieuws.nl. Beeld: Frietboutique 

De Dag Nadat 25 – Een onbekende mij €2.500 schonk

De dag nadat 25 - Libelle

Premium

Eva (46): “Meteen als ik wakker word, moet ik mezelf knijpen. Heb ik het niet gedroomd? Nee, ik weet het zeker, gisteren belde een mij onbekende man op om te zeggen dat hij me 2500 euro wil schenken!

Met een grote glimlach stap ik uit bed. Als ik onder de douche sta, begint mijn brein meteen te werken: wat ga ik het eerst regelen nu ik mijn droom kan waarmaken? Vanmiddag de huisbaas bellen om te zeggen dat ik het pand wil huren. En natuurlijk moet ik meubels hebben: kas

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien