Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Om van te watertanden! In dit restaurant eet je chocoladepizza’s

Het centrum van Rotterdam is binnenkort weer een pareltje rijker. De Turkse pizzaketen Pizza Locale opent in maart haar deuren en staat bekend om de geliefde chocoladepizza’s.

Pizza Locale opent de 1e Nederlandse vestiging op de Karel Doormanstraat in het centrum van Rotterdam. De pizzaketen heeft momenteel 26 vestigingen in Turkije.

Advertentie

De pizza’s zijn gemaakt voor échte zoetekauwen. Zo worden er pizza’s met toblerone, oreo, witte chocolade en nutella geserveerd. Niet zo’n fan van zoet? Geen probleem. Er zijn ook normale pizza’s verkrijgbaar.

De exacte openingsdatum is nog niet bekend. De keten verwacht in maart open te gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pizza Locale (@pizzalocale) on


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Favorflav. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien