Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Een droom die uitkomt: er bestaat nu een chocoladebar

Choco-ja-aaa! In Amsterdam opent Nederlands allereerste Cacao Bar. Een pop-up variant, welteverstaan. En dat is goed nieuws, héél goed nieuws.

Klinkt dit als een bar waar zo’n beetje alles van chocolade is gemaakt? Ja, dat klopt! Wie een dagje Amsterdam op de planning heeft staan, wil hier zeker even langs. Op 4 oktober opent de eerste pop-up Cacao Bar. Drie maanden lang eet je hier alles van chocolade. Wij zetten alvast een paar kruisen in onze agenda.

Chocoladedroom
Bij de Cacao Bar in het Westerpark kun je terecht voor allerlei cacaodrankjes. Wat dacht je van een chocodrank op basis van amandel- of kokosmelk met heerlijke kruiden zoals chili, gember en kardemom? Fijn: je mag hier naar hartenlust mixen en matchen. Naast drankjes kun je er natuurlijk ook terecht voor de lekkerste chocotaartjes en homemade chocolade. Een (chocolade) droom die uitkomt!

Advertentie

De chocoladebar van Pure Kakaw opent op donderdag 4 oktober. Meer informatie over de opening lees je hier.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: PureKakaw.com. Beeld: iStock. 

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien