Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Chocoladeliefhebbers én kroketfans opgelet! Er bestaat een chocoladekroket

Zijn gefrituurde snacks jouw favoriet én kun je geen genoeg krijgen van chocolade? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij de zaak Frietboutique kun je namelijk een heuse chocoladekroket bestellen: een kroket gevuld met overheerlijke chocolade.

De zogeheten Choc-Krok staat op de menukaart bij Frietboutique in Rotterdam en Amsterdam en zou heerlijk smaken op een vers, wit puntje.

Advertentie

Samenwerking
De chocoladekroket is samengesteld door de Frietboutique en banketbakker Anton van Banketbakkerij H. van der Heyden. De Rotterdamse bakkerij maakt al ruim 90 jaar ambachtelijke lekkernijen (zoals de oude kaas kroket en oesterzwam bitterbal) en nu dus ook chocoladekroketten.

Hoe smaakt dat?
De kroket is gevuld met ragout op basis van Belgische chocolade, met een klein beetje rode peper voor de extra smaak. De kroketten worden gepaneerd en gefrituurd voor de perfecte krokante korst.

Lekker met ijs
En zelfs met dit warme weer is deze kroket een echte traktatie. Je kunt ‘m namelijk ook eten in combinatie met twee bolletjes ijs, afkomstig van meester ijsbereider Luc Blok. Smaken variëren van Snickers tot Kinder Bueno en pecan-karamelbrownie, wat natuurlijk wel echte caloriebommetjes zijn.

“IJs en kroket zijn bij elkaar 550 calorieën, dus het kost maar 1 cent per calorie! Eigenlijk moet je er niet teveel bij nadenken. Het leven is al zo ingewikkeld,” aldus Frietboutique-eigenaresse Sammy Berendsen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frietboutique (@frietboutique) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frietboutique (@frietboutique) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: iStock, Instagram

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien