Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Déze snoepwinkel verkoopt nu ook chocoladeletters met een vleugje alcohol

In de afgelopen periode zagen we al diverse keren Sint-snoepgoed met op z’n zachtst gezegd bijzondere smaken verschijnen. Denk maar aan kruidnoten met proseccosmaak en zelfs kruidnoten met kaassmaak (!?) Maar waar deze snoepwinkel nu toch mee komt…

Chocoladeletters met alcohol; ze lijken ons ideaal om nét even wat harder te kunnen lachen om alle gedichten op pakjesavond.

Advertentie

Verschillende smaken
Snoepwinkel Jamin bedacht chocoladeletters in verschillende smaken zoals: vodka-energiedrank, whiskey-karamel, baco, baileys én Licor 43. Voor ieder wat wils dus!

Kun je niet wachten om deze letters uit te proberen? Ze zijn hier verkrijgbaar voor €7,50 .

De leukste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron en beeld: Jamin.

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien