Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze winkel roept per direct z'n chocoladeletters met hazelnoot terug

Heb jij onlangs een chocoladeletter met hazelnoot gekocht of gekregen? Dan doe je er goed aan even te checken van welke winkel die is. 

Hema waarschuwt namelijk voor een deel van hun melkchocoladeletters met hazelnoot.

Advertentie

Plastic
In een aantal van die lekkere hazelnootchocoladeletters kunnen stukjes kunststof terecht zijn gekomen. En ja, dit lees je goed. Kleine stukjes hard plastic kunnen scherpe randen bevatten en erg hard zijn. Dus je zou er je gebit mee kunnen beschadigen of, als je het doorslikt, je slokdarm. Voor kinderen is het al helemaal gevaarlijk, want die kunnen zich erin verslikken.

Letters B, M, N, R en S
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom waarschuwt Hema om de hazelnootchocoladeletters B, M, N, R en S met als houdbaarheidsdatum 31-05-2019 en productienummer 182196 niet op te eten. Als je die letters naar de winkel brengt, krijg je je geld terug.

Verder is er niets aan de hand met de heerlijke chocoladeletters van Hema. Hun pure chocoladeletters kwamen zelfs als beste uit de grote Libelle chocoladelettertest 2018.

Bron: Hema, Metronieuws. Beeld: iStock. 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Zo maak je de allerlekkerste kruidnoten-cheesecake: 

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien