Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Deze winkel roept per direct z'n chocoladeletters met hazelnoot terug

Heb jij onlangs een chocoladeletter met hazelnoot gekocht of gekregen? Dan doe je er goed aan even te checken van welke winkel die is. 

Hema waarschuwt namelijk voor een deel van hun melkchocoladeletters met hazelnoot.

Advertentie

Plastic
In een aantal van die lekkere hazelnootchocoladeletters kunnen stukjes kunststof terecht zijn gekomen. En ja, dit lees je goed. Kleine stukjes hard plastic kunnen scherpe randen bevatten en erg hard zijn. Dus je zou er je gebit mee kunnen beschadigen of, als je het doorslikt, je slokdarm. Voor kinderen is het al helemaal gevaarlijk, want die kunnen zich erin verslikken.

Letters B, M, N, R en S
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom waarschuwt Hema om de hazelnootchocoladeletters B, M, N, R en S met als houdbaarheidsdatum 31-05-2019 en productienummer 182196 niet op te eten. Als je die letters naar de winkel brengt, krijg je je geld terug.

Verder is er niets aan de hand met de heerlijke chocoladeletters van Hema. Hun pure chocoladeletters kwamen zelfs als beste uit de grote Libelle chocoladelettertest 2018.

Bron: Hema, Metronieuws. Beeld: iStock. 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Zo maak je de allerlekkerste kruidnoten-cheesecake: 

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien