Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Jum! Deze 4 chocolademelk-varianten moet je proeven

Een grote mok chocolademelk na een frisse herfstwandeling, daar warm je in een mum van tijd van op. Natuurlijk is er niets mis met een ‘gewone’ warme choco, maar je kunt het wat feestelijker aanpakken. Jum!

Met een kleine aanpassing maak je van een mok chocolademelk een waar feestje. Probeer deze heerlijke varianten eens.

Advertentie

Choco Chili
Eigenlijk is dit een ouderwetse manier van chocolademelk drinken. De pittige variant was in Mexico zelfs een heilig drankje. Proberen? Voeg aan je chocolademelk een snufje chilipoeder en wat kaneel toe. Wedden dat je in no-time bent opgewarmd?

chocolademelk

Mmm, marshmallows
Maak met warme melk en cacaopoeder een grote mok chocolademelk en brokkel er marshmallows in. Flink roeren en even laten staan. Door de warmte smelten de marshmallows waardoor je drankje lekker fluffy wordt. Ook leuk om te maken voor een kinderfeestje.

chocolademelk

Met alcohol
Drank en chocola gaan heel goed samen. Giet een scheutje whiskey, Amaretto of Baileys in je mok, even goed roeren en je hebt naast een opwarmer ook een hele sjieke warme choco!

chocolademelk

Witte chocolademelk
Dit is het proberen waard: warm melk op in een steelpan, samen met 1 kardemompeul, 1 kruidnagel en de schil van een halve sinaasappel. Breng het aan de kook. Haal de schil en specerijen uit de melk en voeg witte chocola toe. Meng dit totdat de chocola gesmolten is. Giet het in een mok en decoreer de melk daarna met chocoladekrullen.

chocolademelk

Bron: Vrouwblog.nl. Beeld: iStock, Shutterstock

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien