Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Dít chocolademerk lanceert een reep die smaakt naar verjaardagstaart

Er zijn zo van die dingen waar we allemaal heel erg blij van worden. Bijvoorbeeld: chocolade, taart en feestjes. Een bekend chocolademerk besloot die drie dingen met elkaar te combineren in één chocoladereep.

En daar worden we driedubbel blij van!

Advertentie

Elke dag jarig
De gloednieuwe Birthday Cake-reep van Hands off my chocolate is een feestje voor het oog én voor de tong. De reep ziet er niet alleen uit als een verjaardagstaart, maar smaakt ook net zo lekker. Hij bestaat uit discodip (want dat hoort bij een feestje natuurlijk), luchtige meringue en chewy aardbeienstukjes.

De Birthday Cake-reep is vanaf vrijdag een jaar lang te koop in de supermarkten en via de webshop van Hands off my chocolate voor € 2,05.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Hands off my chocolate. Beeld: iStock

Ryanne van Dorst: “Ik praat al snel te veel, ik zeg alles wat in me opkomt”

Ryanne van Dorst - Libelle

Premium

Ryanne van Dorst (35) is muzikant en programmamaker. Ze maakt de podcast Apodcalypse over artiesten en hun muziek. Ryanne heeft een vriendin en woont in Rotterdam.

Waarom moeten we je podcast Apodcalypse luisteren?
"Dat hóeft niet, maar ik wilde voordat de wereld vergaat nog één keer door mijn platenkast lopen. In de podcast luister ik van elke plaat één nummer. Als je meeluistert, leer je misschien nieuwe muziek kennen. Het

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien