Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Geen lactose? Deze lekkere chocolademousse maak je zonder room met maar 3 ingrediënten

Op het nieuwe sociale medium Tiktok zijn veel video’s van inmiddels beroemde dansjes te vinden. Maar je kunt op het videoplatform ook veel handige huishoudtips vinden. Bijvoorbeeld een recept voor chocolademousse zonder room met maar 3 ingrediënten. 

Het recept voor chocolademousse van TikTok-gebruiker Mama_Mila_ is ongekend populaire op het sociale medium. In de video laat ze zien dat je maar 3 ingrediënten nodig hebt voor een lekkere chocolademousse zónder melk. Een van die ingrediënten zou je hier zelf niet zo snel voor gebruiken.

Advertentie

Kokosmelk

Voor de chocolademousse gebruik je een blik gekoelde kokosmelk, maar je gebruikt niet de gehele inhoud. Doordat je de kokosmelk koelt, komt de crème op het water in het blik te liggen. Voor de mousse gebruik je alleen de crème. Schep dit dus voorzichtig uit het blikje in een kom. Voeg zo’n 65 gram poedersuiker en een eetlepel cacao toe. Mix het met een elektrische mixer 30 seconden door elkaar:

@mama_mila_The best Friday night treat 🤤 ##easyrecipes ##easydesserts ##eggfree ##dairyfree ##learnontiktok ##tiktoktaughtme ##recipesoftiktok♬ Moon (And It Went Like) – Kid Francescoli

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: 7news.com.au. Beeld: iStock

chocolademousse

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien