Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Doen: deze héérlijke chocoladepasta-cake maken met slechts 2 ingrediënten

Ben jij na meerdere misbaksels tot de conclusie gekomen dat je niet zo’n held bent in de keuken? Geen zorgen! Er zijn namelijk genoeg lekkere recepten die je heel makkelijk maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke chocoladepasta-cake waarvoor je slechts 2 ingrediënten nodig hebt?

Het recept is zó makkelijk, dat er eigenlijk onmogelijk iets mis kan gaan.

Advertentie

Benodigdheden

Dit ‘goedkope, makkelijke en heerlijke’ recept komt van chef Rob Nixon uit Australie, die een filmpje van de cake op TikTok deelde. Het enige wat je volgens hem nodig hebt zijn 8 eieren en een pot chocoladepasta.

Zó ga je te werk

Voordat je begint, verwarm je de oven alvast voor op 180 graden. Vervolgens mix je de eieren tot het een mooi wit schuimig geheel is (dit kun je met een elektrische mixer doen, maar ook gewoon met een garde). Blijf nog even door mixen, terwijl je ondertussen ook een halve pot chocoladepasta erbij giet (dit komt neer op zo’n 240 gram). Wanneer de ingrediënten met elkaar gemixt zijn, krijg je een vloeibaar beslag dat je gemakkelijk in een bakvorm kunt gieten. Schuif het bakvorm ongeveer 40 minuten in de oven en je hebt een heerlijke chocoladepasta-cake. Bakkers klaar?

@nickoskitchenNutella Cake with just 2 ingredients! 🤎 ##everydayscience ##recipe ##nutella ##nutellachallenge ##cake ##fyp ##chocolate ##food ##baking ##chocolatelover♬ original sound – nickoskitchen

Extra leuk: deze cake maken voor iemand die wel een #BAKVANMIJNHART kan gebruiken. Libelle’s Carola bakte een taart voor haar vriendin in de zorg:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Metro.co.uk. Beeld: iStock

Lees meer

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien