Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Doen: deze héérlijke chocoladepasta-cake maken met slechts 2 ingrediënten

Ben jij na meerdere misbaksels tot de conclusie gekomen dat je niet zo’n held bent in de keuken? Geen zorgen! Er zijn namelijk genoeg lekkere recepten die je heel makkelijk maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke chocoladepasta-cake waarvoor je slechts 2 ingrediënten nodig hebt?

Het recept is zó makkelijk, dat er eigenlijk onmogelijk iets mis kan gaan.

Advertentie

Benodigdheden

Dit ‘goedkope, makkelijke en heerlijke’ recept komt van chef Rob Nixon uit Australie, die een filmpje van de cake op TikTok deelde. Het enige wat je volgens hem nodig hebt zijn 8 eieren en een pot chocoladepasta.

Zó ga je te werk

Voordat je begint, verwarm je de oven alvast voor op 180 graden. Vervolgens mix je de eieren tot het een mooi wit schuimig geheel is (dit kun je met een elektrische mixer doen, maar ook gewoon met een garde). Blijf nog even door mixen, terwijl je ondertussen ook een halve pot chocoladepasta erbij giet (dit komt neer op zo’n 240 gram). Wanneer de ingrediënten met elkaar gemixt zijn, krijg je een vloeibaar beslag dat je gemakkelijk in een bakvorm kunt gieten. Schuif het bakvorm ongeveer 40 minuten in de oven en je hebt een heerlijke chocoladepasta-cake. Bakkers klaar?

@nickoskitchenNutella Cake with just 2 ingredients! 🤎 ##everydayscience ##recipe ##nutella ##nutellachallenge ##cake ##fyp ##chocolate ##food ##baking ##chocolatelover♬ original sound – nickoskitchen

Extra leuk: deze cake maken voor iemand die wel een #BAKVANMIJNHART kan gebruiken. Libelle’s Carola bakte een taart voor haar vriendin in de zorg:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Metro.co.uk. Beeld: iStock

Lees meer

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien