Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Cool! Ik kook met mama

Totdat ze een inkeer kreeg. Samen met haar dochter is ze op een dag begonnen met het bedenken van verschillende recepten en zijn ze deze gerechten samen gaan maken. Mama was de chefkok, maar de taken werden vooraf verdeeld en in het boek opgeschreven. Haar dochter mocht meehelpen, wassen, raspen, schillen, kneden én natuurlijk koken.

Cool! Ik kook met mama bevat tweeënvijftig recepten die zijn onderverdeeld in vijf categorieën die kinderen bijna allemaal lusten: kleine hapjes, soepen, hoofdgerechten, toetjes en tussendoortjes! De recepten die erin staan zijn makkelijk te maken, maar mama moet wel echt meehelpen!

Advertentie

Koken met mama creëert natuurlijk een gezellige sfeer in de keuken en is voor de kinderen een onwijs leuke ervaring. Ook is het erg leerzaam, maar volgens Nathaly is het het belangrijkste dat de kinderen er een verantwoordelijkheidsgevoel van krijgen. Én dan heeft het boek nog een mooie bijkomstigheid, want kinderen lusten ineens veel meer als ze het zelf hebben mogen maken!

Vind u samen koken met uw kind(eren) ook cool, hier is het boek te bestellen. Van dezelfde serie is ook het boek Cool! Ik kook met papa verschenen en komt er volgende maand een boek uit waarin de kinderen gaan koken met oma!

Cool! Ik kook met mama! – Nathaly Valmary, Uitgever Inmerc
ISBN 9789066117532 , Prijs € 17,95
Verschijningsdatum november 2006

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien