Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Cool! Ik kook met mama

Totdat ze een inkeer kreeg. Samen met haar dochter is ze op een dag begonnen met het bedenken van verschillende recepten en zijn ze deze gerechten samen gaan maken. Mama was de chefkok, maar de taken werden vooraf verdeeld en in het boek opgeschreven. Haar dochter mocht meehelpen, wassen, raspen, schillen, kneden én natuurlijk koken.

Cool! Ik kook met mama bevat tweeënvijftig recepten die zijn onderverdeeld in vijf categorieën die kinderen bijna allemaal lusten: kleine hapjes, soepen, hoofdgerechten, toetjes en tussendoortjes! De recepten die erin staan zijn makkelijk te maken, maar mama moet wel echt meehelpen!

Advertentie

Koken met mama creëert natuurlijk een gezellige sfeer in de keuken en is voor de kinderen een onwijs leuke ervaring. Ook is het erg leerzaam, maar volgens Nathaly is het het belangrijkste dat de kinderen er een verantwoordelijkheidsgevoel van krijgen. Én dan heeft het boek nog een mooie bijkomstigheid, want kinderen lusten ineens veel meer als ze het zelf hebben mogen maken!

Vind u samen koken met uw kind(eren) ook cool, hier is het boek te bestellen. Van dezelfde serie is ook het boek Cool! Ik kook met papa verschenen en komt er volgende maand een boek uit waarin de kinderen gaan koken met oma!

Cool! Ik kook met mama! – Nathaly Valmary, Uitgever Inmerc
ISBN 9789066117532 , Prijs € 17,95
Verschijningsdatum november 2006

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien