Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Opmerkelijk: Belgische hamburgertent verkoopt Corona-burger

Hamburgertent Burgemeesters in het Belgische Wevelgem verkoopt een wel heel opmerkelijke hamburger: de Corona-burger.

Alle burgers op de kaart van Burgermeesters verwijzen naar een (ex-) burgermeester. Zo heb je de Quickie, als verwijzing naar Vincent van Quickborne en het Maggietje, vernoemd naar Maggie De Block. Nu is er ook de Corona-burger, een knipoog naar het virus.

Advertentie

‘Blijf rustig, eet een burger’

Het speciale aan deze burger is de huisgemaakte saus op basis van Corona-bier. Verder is er kroepoek verkruimeld bovenop het vlees. Burgermeesters is overigens niet het enige horecabedrijf dat inspeelt op het virus. Zo verkoopt een broodjeszaak in België het ‘Corona-broodje’. Eigenaar van de burgertent Arie Mailliard vindt dat er een hysterie rondom het virus heen hangt. Tegen Snacknieuws, zegt hij: “Aan gewone griep sterven ook mensen. Doe normaal, blijf rustig en eet een burger.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Snacknieuws. Beeld: iStock, Instagram

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien