Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Croque met brie en boschampignon

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 sneetjes bruin brood
  • 300 g brie
  • 500 g (bos)champignons
  • 1 teentje fijngesnipperde knoflook
  • 1 fijngesnipperde sjalot
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereidingswijze

Advertentie

  1. Borstel de champignons schoon. Bak de sjalot aan in olijfolie en voeg hier de champignons en knoflook aan toe. Bak dit totdat het krokant is. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.
  2. Halveer de sneetjes brood en snijd de brie in plakjes. Beleg elke heflt van het brood met brie, leg er wat gebakken champignons met knoflook en sjalot tussen en vouw ze dicht.
  3. Rooster de boterhammen in een grillpan.

Meer lekkere recepten en handige keukentips? Like Libelle Lekker Nederland op Facebook en schrijf je in voor de Libelle Lekker nieuwsbrief

BEKIJK OOK: Deze licht pittige kaasfondue van camembert serveer je ín een rond brood

Bron: Libelle Lekker BE. Beeld: iStock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien