Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Crostini di fegatini:crostini met kippen-leverpaté

Voorgerecht of hapje.

Benodigdheden voor 4-8 personen:
• 2-3 el olijfolie
• 250 g kippenlevers, schoongemaakt, eventueel in stukken
• 2 teentjes knoflook, geperst
• 3-4 salieblaadjes
• 2-3 el Vin Santo (zoete wijn uit Toscane)
• 4-5 ansjovisfilets
• 2 el kappertjes
• 1 klein stokbrood, in plakjes, geroosterd
• 2-3 el fijngesneden bladpeterselie

Advertentie

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie en bak hierin de kippenlevers met de knoflook en salie circa 5 min., keer ze af en toe.
  2. Pureer het mengsel samen met Vin Santo, ansjovis en kappertjes tot een gladde paté.
  3. Bestrijk hiermee warme plakjes stokbrood en bestrooi eventueel met peterselie.

Bereidingstijd: circa 20 min. Circa 195 kcal p.p.

Productie en receptuur: Marlies Batelaan. Fotografie: Renée Frinking.

uithetblad hapjes voorgerechten

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien